Pelletkachel zeer geschikt in Chalet of vakantie woning – goedkoop en co2 neutraal
22/01/2017
Buffervat voor optimaal rendement
13/02/2017

Besparen op de energiekosten.

Als u echt drastisch wilt besparen op uw energierekening, kunt u het beste kiezen voor een totaaloplossing van uw energiesysteem. Daarmee gooit u het roer om en bent u niet langer afhankelijk van een gasleverancier voor het verwarmen van tapwater en uw woning of bedrijf. U hebt zelf uw energiekosten onder controle. Bovendien maakt u gebruik van een toekomstbestendig, milieuvriendelijk en duurzaam energiesysteem.

Energiesysteem dat bij u past
Bij een totaaloplossing van uw energiesysteem maakt u niet alleen gebruik van biomassa in de vorm van houtpellets, maar ook van zonne-energie. De ideale combinatie is een cv pelletkachel met zonnecollectoren en een buffervat. Met de zonnecollectoren verwarmt u het tapwater in de zomermaanden en in de wintermaanden verwarmt u uw woning en het tapwater met de pelletkachel. Het hele energiesysteem wordt nauwkeurig op elkaar aangesloten zodat u optimaal kunt profiteren van de vele voordelen. Dankzij de jarenlange kennis en ervaring van onze leverancier met allerlei verschillende energiesystemen kunnen wij u adviseren en samen zoeken naar het beste energiesysteem dat bij u past.
U kunt bij ons terecht voor kwalitatief hoogwaardige energieproducten met een lange levensduur, een gedegen uitleg van het energiesysteem, aanleveren van aansluitschema’s en begeleiding bij zelfbouw, maar ook voor de complete installatie van A tot Z. Wij werken daarvoor samen met een uitgebreid netwerk van gerenommeerde bedrijven.

Voor meer informatie en persoonlijk advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *